Generalforsamling og Årsmøde 2022

Kommuniker bæredygtigt - uden at greenwashe

24. marts inviterer vi til årsmøde i Kosmetik- og hygiejnebranchen, hvor vi stiller skarpt på branchens grønne omstilling og den kommunikation, der følger med den.

Vi får besøg af:

Forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen, som vil holde et oplæg om vigtigheden af troværdighed og dokumentation i kommunikationen om klima og bæredygtighed.

Klimajournalist og forfatter Anna Fenger Schefte med et oplæg om forbrugerne og politikernes krav til virksomheder om at levere på bæredygtighedsdagsordenen.

CSR og bæredygtighedschef i Dansk Mode & Textil Marie Busck, der deler ud af sin viden om den grønne omstilling i modeindustrien, og hvad vores branche kan lære af den.

Og vil vi præsentere jer for vores egen survey om forbrugernes opfattelse af grønne anprisninger og betydningen for valg og fravalg af produkter og virksomheder.

Vi slutter af med en spændende debat om den stigende forbrugerefterspørgsel efter bæredygtige produkter og virksomhedernes ønske om at imødekomme forbrugernes forventninger med risiko for greenwashing.

Tid og sted

Årsmødet afholdes som webinar den 24. marts 2022.

Du vil modtage et link til stream umiddelbart inden arrangementet. 

Pris

Deltagelse i årsmødet er gratis for Kosmetik- og hygiejnebranchens medlemmer.
For ikke-medlemmer koster deltagelse i årsmødet 750 kr. ekskl. moms.

Deltagelse i Kosmetik- og hygiejnebranchens generalforsamling er gratis og forbeholdt for Kosmetik- og hygiejnebranchens medlemmer.