Kursus: Introduktion til Kosmetikforordningen

Kosmetik- og hygiejnebranchen afholder kursus om kosmetikforordningen fredag den 5. november 2021 12.00 til 15.30 på Børsen, 1217 København K.

På kurset lærer du om de grundlæggende regler om kosmetik, så du bliver klædt på til at vurdere, om et kosmetisk produkt lovligt kan markedsføres.

Gennem undervisning og øvelser vil kurset introducere dig for den relevante lovgivning for kosmetiske produkter, herunder definition af kosmetiske produkter, regler for mærkning, virksomhedsansvar og nyeste regler og afgørelser om anprisninger.

Hvem kan deltage?

Kurset er målrettet nye medarbejdere, marketingsansvarlige, forhandlere, detailhandlen og andre med interesse for kosmetiske produkter. Ved kursets afslutning vil du modtage et bevis på, at du har gennemført Kosmetik- og hygiejnebranchens kosmetik kursus.

Kurset har plads til 20 deltagere og pladserne tildeles efter først til mølle-princippet. Hvis der er under 6 deltager forbeholder vi os retten til at aflyse.

Pris for deltagelse, inkl. frokost:

995 kr. ekskl. moms for medlemmer af Kosmetik- og hygiejnebranchen

1.595 kr. ekskl. moms for ikke-medlemmer

Tilmelding:

 Sidste frist for tilmelding er d. 29. oktober 2021, hvorefter tilmeldingen er bindende.

Tilmeld dig her

 

Er I flere fra din virksomhed, der ønsker at gennemføre Kosmetik- og hygiejnebranchens kosmetik kursus? Så tilbyder vi at komme ud og afholde kurset hos jer. Læs mere her.