Webinar: Få overblik over risiko for ulovligt salg af produkter med eksplosive kemikalier.

Dansk Erhvervs Miljø og Ressourceudvalg og Kosmetik & Hygiejnebranchen afholder webinar om reglerne for håndtering af udgangsstoffer til eksplosiver i produkter.

En række kemikalier kaldet udgangsstoffer kan bruges til ulovlig fremstilling af eksplosivstoffer. Derfor er der regler for, hvem der må købe kemikalierne og en række krav til både grossister og detailhandlende, som man skal være opmærksom på. Kom til webinar om  forordningen, ”Markedsføring og anvendelse af udgangsstoffer til eksplosivstoffer” ((EU) 2019/1148)”, og få indblik i reglerne .

Forud for webinaret vil vi opfordre jer til at sende de spørgsmål, som I gerne vil have svar på til Klaus Vedel Jensen på kvje@kosmetikoghygiejne.dk. Disse vil blive videresendt anonymiseret til Sikkerhedsstyrelsen, og så vil I få et konkret svar på webinaret.

 

Program

10:30                  Velkommen

10:35                  Få overblik over reglerne - Hvad er udgangsstoffer til eksplosivstoffer, hvad siger reglerne og hvordan kontrollerer myndighederne markedet ?

V/ Sikkerhedsstyrelsen - Martin Kastoft Nielsen, Steen Røn Stolberg, Julie Lockdal

11:00                  Hvad skal man være opmærksom på ifm. videresalg til og salg detailhandlen til forbrugere?  Her vil hvilke forholdsregler man som virksomhed skal tage når der opleves mistænkelig adfærd, når der er  bortkomst af produkter eller tyveri.

V/ Sikkerhedsstyrelsen - Martin Kastoft Nielsen, Steen Røn Stolberg, Julie Lockdal

11:20                  Spørgsmål og afklaring

11:45                  Farvel

Arrangementet er gratis for medlemmer af Dansk Erhverv og Kosmetik & Hygiejnebranchen, men der skal bruges en rabatkode, som er angivet i nyhedsbrevet ”Lovgivning vejledninger og opinions - uge 37", ellers er I også velkomne til at skrive til Klaus på kvje@kosmetikoghygiejne.dk.

 

Tilmeld dig arrangementet via Dansk Erhvervs hjemmeside her