Ny dokumentarserie giver unikt indblik i kosmetikbranchen

En ny dokumentarserie, lavet af BBC StoryWorks i samarbejde med Cosmetics Europe, fortæller historien om en innovativ og bæredygtig branche

Under overskriften ”Essentials for Daily Life” giver en række producenter af kosmetik og personlige plejeprodukter et unik indblik i menneskene bag produkterne, og hvordan branchen arbejder med bæredygtighed og udvikling af nye sikre produkter.  

”Dokumentarserien er et stærkt vidnesbyrd om, hvor vigtig en rolle kosmetik og personlige plejeprodukter spiller, og hvordan produkterne er med til at forbedre livskvaliteten hos mange mennesker. Det er fascinerende at se, hvor stort et arbejde virksomhederne lægger i udviklingen af nye og sikre produkter, som forbrugerne trygt kan anvende og se effekterne af,” siger adm. direktør i Kosmetik- og hygiejnebranchen, Helle Fabiansen og tilføjer:

”Jeg er overbevist om, at dokumentarserien styrker billedet af branchen som en seriøs industri, der udvikler sikre og bæredygtige produkter. Det er en fortælling om, hvor vigtig en rolle branchens produkter spiller i at opfylde konkrete behov hos os forbrugere”.

Syv af Kosmetik- og hygiejnebranchens medlemmer er med i serien og de fortæller blandt historierne om udvikling af nye bæredygtige plastemballager, fremtidens teknologi som redskab til forbrugertilpassede produkter samt bæredygtig brug af naturens egne ressourcer.

Se alle filmene fra serien BBC serien her