Velkommen til ny medarbejder i Kosmetik- og hygiejnebranchen

Vi kan byde velkommen til en ny kollega i Kosmetik- og hygiejnebranchen. Klaus Vedel Jensen er ansat som ny teknisk og regulatorisk specialist, hvor han skal vejlede og hjælpe medlemmer med regulatoriske og tekniske spørgsmål på kosmetikområdet, ligesom han skal repræsentere branchen i arbejdsgrupper og udvalg i Danmark og EU.

Klaus er 44 år, uddannet farmaceut og har mange års erfaring med at rådgive kunder om hudpleje og personlige plejeprodukter. Senest kommer han fra en stilling som specialist hos en af de danske apotekskæder, hvor han blandt andet har haft ansvar for at vedligeholde og udvikle apotekets produktkategorier, og har derigennem opnået en bred viden om de regulatoriske problemstillinger, der vedrører branchen.

I sin tidligere stilling har han også repræsenteret apotekerkæden i kosmetikdialogforummet, hvor også Kosmetik- og hygiejnebranchen har plads.

Klaus har første arbejdsdag 16. november 2020. Klaus glæder sig til samarbejdet med jer alle og vi håber, at I vil tage godt imod ham.