Medlemsfordele

Som medlem af Kosmetik- og hygiejnebranchen, får du adgang til en lang række fordele og ydelser, som giver værdi for din virksomhed. Du kan læse mere om fordelene på denne side, eller kontakte os for at få svar på dine spørgsmål. 

Et medlemskab hos os giver dig og din virksomhed værdi

Branchens stemme nr. ét

Vi arbejder med at påvirke den politiske dagsorden og beslutningsproces igennem vores stærke netværk af politikere, embedsmænd og myndigheder i både Danmark og EU. Samtidig deltager vi i de aktuelle politiske debatter og giver branchen en stemme i offentligheden og i medierne. 

Vejledning og sparring

Du får adgang til vejledning og sparring om udviklingen i og fortolkningen af regler, love og krav. Vi er altid opdateret på den nyeste danske og europæiske lovgivning, og vi kan hjælpe dig, når du har spørgsmål til, hvordan den påvirker din virksomhed. 

 

Møder, kurser og netværk

Du får mulighed for at deltage i arrangementer, netværk og sparring. Eksperter på deres felt fortæller om for eksempel trends, udviklingen i markedet og vejleder i den nyeste lovgivning, og hvad du skal være særlig opmærksom på som producent, importør eller leverandør. 

Lovservice

Du får eksklusiv adgang til vores lovliste, så du altid er ajour med den nyeste lovgivning, der har betydning for din virksomhed. Listen er opdateret med den nye lovgivning fra Retsinformation, ECHA, Miljøstyrelsen, Miljø- og Fødevareministeriet og EU-Kommissionen og den udgives i et overskueligt format, der gør den nem at søge i.

https://kosmetikoghygiejne.dk/kontakt/hoer-mere-om-et-medlemsskab/

Hør mere om et medlemsskab

Kontakt os for at høre mere om et medlemsskab af Kosmetik og hygiejnebranchen. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive en mail.

 

Hør mere

Nyhedsbreve

Med vores nyhedsbrev er du sikker på at få de nyheder, som har størst betydning for din virksomhed direkte i din mailboks. Vores segmenterede nyhedsbrev giver dig mulighed for selv at vælge, om du helst vil vide nyt om lovgivning, hvad andre skriver om branchen, eller hvad der rører sig i den politiske verden.

Internationalt samarbejde

Vi har et bredt netværk, ikke kun i Danmark, men også i norden og resten af EU. Det sikrer, at vi hele tiden er opdaterede på ny viden – en viden vi deler med vores medlemmer og bruger i vores daglige arbejde med vejledning og sparring. Vi er medlem af de to europæiske brancheforeninger for henholdsvis kosmetik og vaske- og rengøringsmidler - Cosmetics Europe og A.I.S.E – hvor vi deltager aktivt i en lang række arbejdsgrupper. 

Branchestatistikker

Du får adgang til udvidede branchestatistikker, der giver et detaljeret indblik i udviklingen og tendenserne i markedet for kosmetik, personlige plejeprodukter og hårprodukter.