Medlemsfordele

Som medlem af Kosmetik- og hygiejnebranchen får din virksomhed adgang til en lang række eksklusive fordele og ydelser, som giver din virksomhed værdi i hverdagen. Her på siden kan du læse mere om fordelene ved et medlemskab. 

Unikt branchefællesskab

I bliver en del af Danmarks største og stærkeste branchefællesskab for virksomheder i branchen. Vores medlemsvirksomheder spænder bredt fra store internationale virksomheder til mikrovirksomheder med få ansatte. Vi kender jeres behov, og ved hvilken hjælp I har brug for.

Bliv opdateret på den nyeste lovgivning og krav til din virksomhed

Vi følger nøje med i lovgivningsprocessen i EU og Danmark og har fingeren på pulsen, så vi ved, hvilken lovgivning, der er på vej, og hvilken betydning det har for branchens virksomheder. Så kan din virksomhed handle i tide og være forberedt, når ny lovgivning træder i kraft.

Krisehåndtering og kommunikation

Er din virksomhed kommet i klemme hos myndighederne eller i medierne, så vejleder og sparrer vi med dig om din konkrete situation. Vi har erfaring med krisehåndtering og kommunikation, og vi kan hjælpe din virksomhed i en situation, hvor I har behov for hjælp til at navigere mellem kritiske interessenter.

Helpdesk og vejledning

I får eksklusiv adgang til 1-1 sparring og vejledning af sekretariatets fagspecialister på telefon og mail. Har du fx brug for hjælp til at vide, hvad du må skrive på dit produkt, hvordan du undgår greenwashing, eller hvordan dit produkt skal mærkes? Så sidder vi klar til at hjælpe.

Netværk og arbejdsgrupper

I får adgang til vores netværk og arbejdsgrupper, hvor fagspecialister fra sekretariatet og andre medlemsvirksomheder sparrer, vidensdeler og erfaringsudveksler om aktuelle dagsordener og emner, der har betydning for din virksomhed. 

Nyhedsbreve til jeres behov

I modtager vores nyhedsbreve, der udkommer med jævne mellemrum. Har I brug for grundig teknisk og regulatorisk opdatering, eller har I blot brug for at få de vigtigste nyheder, som I skal handle på direkte i indbakken, så har vi nyhedsbrevet, der passer til jeres behov.

Analyser, tal og rapporter

Vi udarbejder løbende analyser og rapporter om branchen, som medlemsvirksomheder også kan bruge i deres arbejde og kommunikation. Vi dokumenterer fx branchens bidrag til dansk økonomi, branchens grønne omstilling og den værdi som branchens produkter giver forbrugerne i deres hverdag. Vi indsamler desuden branchestatistikker, der fortæller om udviklingen i salget af produkter på markedet.

Se vores analyser og rapporter her.

Politisk interessevaretagelse

Vi er branchens stemme nr. og taler medlemmernes sag, så de får de bedste betingelser for at drive virksomhed i Danmark. Vi har et stærkt netværk blandt embedsmænd, fagfolk i ministerier og styrelser og politikere, som vi har løbende dialog med. Som medlem får du mulighed for at give input til hvilke dagsordener, sager og emner, der er vigtige for os at påvirke og tale for på branchens vegne. Også på europæisk plan er vi stærkt repræsenteret via de europæiske brancheorganisationer Cosmetics Europe og A.I.S.E., hvor vi sidder med i arbejdsgrupper og netværk og taler danske virksomheders interesserer.

Læs mere om hvad vi arbejder for på branchens vegne her.

Arrangementer, webinar og kurser

I kan deltage eksklusivt i vores arrangementer, webinarer og kurser. Arrangementerne spænder vidt fra regulatoriske updates, hvor I får seneste nyt om ingredienser og lovgivning til inspirationsomlæg om fx emballage, markedsføring og bæredygtig omstilling. Vi tager også gerne ud på jeres virksomhed og afholder kurser i fx kosmetikforordningen. Vores webinars bliver optaget, så jeres virksomhed har mulighed for altid at se dem efterfølgende.

Se vores aktuelle arrangementer her.