Branchens tiltag mod covid-19

Coronavirus har ramt Danmark og resten af verden. Kosmetik- og hygiejnebranchen og vores medlemmer spiller en essentiel rolle i kampen mod virus.

Coronavirus har ramt Danmark og resten af verden. Kosmetik- og hygiejnebranchen og vores medlemmer spiller en essentiel rolle i kampen mod virus. Myndighedernes anbefalinger om at prioritere personlig hygiejne, som håndvask og håndsprit, og grundig rengøring understreger, hvor væsentlig en rolle branchen spiller. Branchens produkter er essentielle for at bryde smittekæden og styre Danmark uden om en alvorlig sundhedskrise.

Her på siden har vi samlet alt relevant information i forbindelse med Coronakrisen. Vi tilbyder blandt andet vores medlemmer gratis juridisk coronahjælp hos Horten Advokater. Vi giver konkrete rengøringstips, der forklarer, hvordan du bryder smittekæden med korrekt rengøring i hjemmet. Og så har vi samlet en oversigt over, de mange ekstraordinære tiltag, som vores medlemmer har gjort for at hjælpe samfundet med at bekæmpe Coronavirus.

EU flags in front of European Commission

Diverse links

Sådan bidrager vores medlemmer til at løse coronakrisen

Dansk Erhvervs guide om corona til virksomheder

MST vejledning om markedsføring af hånddesinfektion

Sådan gør du rent med de rigtige rengøringsmidler

Gratis juridisk hotline hos Horten Advokater