Ny analyse: Kosmetikprodukter forbedrer vores livskvalitet og øger vores selvværd

72 % af de europæiske forbrugere mener, at kosmetik og personlige plejeprodukter er vigtige eller meget vigtige i deres dagligdag. Forbrugere værdsætter i høj grad kosmetikprodukter, og betragter dem som en væsentlig måde til at forbedre deres livskvalitet, sociale interaktioner og booste deres selvværd.

Du tænker formentlig ikke over det, men vi bruger stort set alle ét eller flere kosmetik og personlige plejeprodukter på daglig basis. Fra kropspleje, hudpleje, hårpleje, mundpleje til parfume, make-up og solbeskyttelse. Faktisk anvender de europæiske forbrugere i gennemsnit over syv forskellige kosmetiske produkter dagligt og næsten 13 forskellige kosmetiske produkter om ugen. For 71 % af de europæiske forbrugere er kosmetik vigtig for at forbedre livskvaliteten og for 70 % vedkommende er det med til at øge deres selvværd

Undersøgelsen tegner et tydeligt billede af, at kosmetik og personlige plejeprodukter rent faktisk spiller en væsentlig rolle i vores liv. Ikke kun i forhold til vores sundhed og hygiejne, men også i forhold til at opbygge en bedre livskvalitet og øget selvværd, siger chefkonsulent i Kosmetik- og hygiejnebranchen, Marie Fog Justesen om den nye undersøgelse.

Analysen er udarbejdet af analyseinstituttet Ifop på vegne af den europæiske brancheorganisation, Cosmetics Europe. Over 6000 forbrugere i 10 europæiske lande – herunder Danmark – er blevet stillet spørgsmål om deres brug af kosmetik- og personlige plejeprodukter, og hvilken betydning produkterne har for dem.

Del denne nyhed:

Kontakt

Kontakt

Christian Ditlev Lund
Kommunikation og Public Affairs
+45 7225 5770
cdl@kosmetikoghygiejne.dk

Andre nyheder

Rene hænder kan redde store bededag

Den korteste vej til flere penge i statskassen ligger lige for. Håndsprit på arbejdspladsen kan …

Læs mere

Velkommen til vores nye hjemmeside

I dag går vi i luften med vores nye hjemmeside i Kosmetik- og hygiejnebranchen. Siden …

Læs mere

Ny EU-dom: Titaniumdioxid på pulverform er ikke kræftfremkaldende

EU-domstolen har i en ny dom afgjort, at der ikke er videnskabeligt grundlag for at …

Læs mere

Sekretariatet holder julelukket

Sekretariatet holder lukket fra mandag d. 23. december til og med fredag 30. december. Ved …

Læs mere